Normipäivä

Eilen saatiin valettua ikkunaylitykset ja tehtiin ”maisemaikkunan” palkkia metri ylöspäin. Ja iltapäivällä kun saatiin sadetta tiivisteltiin ja tasoteltiin puolet autotallin lattiasta styroksointia varten. Ja itseasiassa sitäkin vähän aloiteltiin kun tehdään laattaan pikku vahvistus yhden seinän kohdalle.

Tänään taas sää helli ja muurattiin yläjuoksen alle kauttaaltaan tuleva palkkiharkkokerros melko valmiiksi. Tuon jo mainitun maisemaikkunan kohdalle sitä vaan ei vielä voi tehdä kun välipalkka ei ole vielä ihan oikealla korkeudelle. Tänäänkin tehtiin mokomaa palkkia reilu metri, eli se mitä valumuotit myöten antaa. Nyt ollaan siinäkin jo reilusti yli yläkerran lattian, eli käytännössä seuraavalla valulla saadaan se ylös asti mutta täytyy nyt katsoa jos tehdään samalla jo ylityspalkkiharkoille muotitus ja valaa koko roskan kerralla…
Iskä lähti välillä vähän kotiinkin, eli rakennellaankin huominen ja ylihuominen Elinan kanssa kaksin. Saas nähdä mitä kereteään jos mitään, huomiselle ainakin odotetaan niin kaukaisia vieraita että taitaa raksailut jäädä vähemmälle 🙂 Tulikohan jo mainittua että kattoristikot saapuu viikolla 30-31.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *