Viikon saldoa

Iskän kansas on huhkitu kaiken viikkoa oikein olan takaa. Tänään saatiinkin koko loppu ikkunanylityskerros muurattua ja toinenkin pääty jo takaseinän puolikas valettua. Eli etuseinä kaipaa enää betonia.

Tontille tuli lisäksi lattiastryroksit ja verkot niin pääsee autotallin lattiaakin justaamaan sadepäivinä. Lisäksi tuli puoli lavaa palkkiharkkoja joista alettiin askarrella takaseinän ison ikkunan keskitolppaa. Eka pätkä tehtiin, muotitettiin ja valettiin tänään ja tuntuu kyllä paljon toimivammalta ratkaisulta tuossa valuharkko kuin muurattava. Ainakin vielä 🙂 Kuvassa näkyy jo pieni pätkä tolppaa, mutta sitä pitäisi syntyä vielä 3 metriä lisää.
Alla muutama kuva taasen pitkästä aikaa. Yläkertakin näyttää jo vähän talolta, joskin hiukan muuntajakoppimainen ilman kattoa vielä…
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *