Taas on harkkoja ja laastia hollilla

Iskä tuli tänään raksalle auttelemaan, ja koska muuraukseen ei nyt enää tavaraa yläkerrassa ollut aloitettiin autotallin nysväys. Nysväyksen lopputulemana rannanpuoleinen pääty sai räystäslaudat ja päätytiilet. Aika askartelu oli niissäkin kun on enemmän tuosta pellistä päädyssä kokemusta, mutta ihan siisti tuli. Toinen menee jo varmaan helpommin…

About puolen neljän aikoihin saatiinkin taas autonosturia vajaaksi tunniksi tontille ja yläkertaan löysi tiensä 3 lavaa lämpöharkkoa, yksi kulmalava, 4 palkkiharkkolavaa ja 150:stä umpitiiltä päätykolmioihin. Ja lisäksi tietty tonni laasti ja vajaa kaksi tonnia korrobetonia koska sitä alkaa kohta noihin ylityksiin kulumaan. Eli taas on täyttä ja tekemistä riittää.
Illan kuheissa vielä muurailtiinkin jokunen myllyllinen tiiliä paikalleen, joten siitä on hyvä huomenna jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *