Puts puts hommia

Tänään ei muurattu tiilen tiiltä, mutta tehtiin sitten sitäkin enempi muita hommia. Minulla meni varmaan puoli päivää harkonpenkojaisissa kun siirtelin tienvarresta kaikki loput harkot oikeille paikoille: lämpöharkot etupihalle odottamaan nostoa yläkertaan, väliseinäharkot takapihalle jne. Homma oli vähän niinkuin pakko askaroida kun kaikki kulmaharkot sattui olemaan perimmäisenä tienvarressa ja ne alkoi olla yläkerrasta loppu. Mutta nytpä ovat kaikki hollilla.
Riikka ja Olli oli kanssa meillä apuna ja siitä syystä saatiinkin vaikka mitä tehtyä. Siirreltiin käsipelissä yksi kulmaharkkolavallinen yläkertaan, katkottiin harkkoja valmiiksi jo monen kierroksen tarpeisiin, ikkunat kun alkaa syödä aikalailla puoliharkkoja. Lisäksi alakerrasta purettiin kaikki muotit ja tellingit joita ei enää tarvi, ja niistä irtoavasta melkoisesta puuröykkiöstä putsailtiin naulat pois. Elina ja Riikka suorittivat samoja askareita vielä autotallillakin, eli varsinainen siivouspäivä. Kiitoksia vaan taas Riikalla ja Ollille avusta! Alakerrasta tuli suorastaan tilava tämän putsingin jälkeen.
Ja kerettiin vähän grillatakin. Niin omaa nahkaa helteessä kuin lihoja grillissäkin. Hyvää oli.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *