Juhannusmuurausta

Aamusta oli hieno keli niin käytiin Elinan kanssa pistelemässä maskiharkkoja paikalleen autotalliin. Saatiinkin etupuolelle vaadittavat kaksi kerrosta tehtyä ja takusen pitkään seinään melkeen koko alakerros. Eli yhden myllyn homma tehdä loppuun.

Kummallekin puolelle pitää tosiaan kyllä vielä päälle tehdä laastilla ”korotus” että räystään aluslaudotuksen ja seinän väliin ei jää rumaa koloa. Mutta se pitäisi olla ihan iisi juttu kun tyrkkää lautaa vähän muotiksi. Kaikenkaikkiaan aika tympeitä nuo 75 milliset harkot: keikkuvat helposti ja niitä kun räystään alle tunkee niin helpompiakin hommia on.
Mutta nyt pitää kiiruhtaa maalle saunomaan kun alkoi sataakin niin silloin ei raksauskaan ole kivaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *