Ja hyvinhän siinä kävi…

Nimittäin harkkojen nostelussa. Autonosturi on tehokas kapine ja vinttiä miehittää nyt arsenaali muurattavaa. Nosteltiin samoilla lämpösillä pari laastisäkkiä, korrobetonia säkki ja 13 lavaa normiharkkoja ja lava kulmia. Niillä taas jokusen kerroksen muuraa. Sinällään vekkulia että yläkerrassa on nyt ontelojon päällä n. 19 tonnia tavaraa. Ontelot itessään painoi muistaakseni 27 tonnia, eli alakerran seiniä kuormittaa vaatimattomat 46 tonnia :) Uskaltaakohan pianoa laittaa yläkerran makkariin…

Yllättävän hyvin tuonne tavaraa sopii. Ihan tietoisesti laitettiin aika väljästi matskua kun ei ne kerralla kaikki harkot sovi kuitenkaan ja on huomattavasti helpompaa kun pääsee ajelemaan kottareilla vapaasti ympäriinsä ja kuskaamaan laastia.
Nosturiautoa odotellessa tursuttelin myös maskiharkkojen koloset uretaania täyteen niin ei tuule varpaisiin. Aika lämmin tuostakin kohdasta varmaan tulee: normieristettä jää kuitenkin se puolikas ja ohuimmillaan lisänä on 20 mm styrofoamia + välit uretaanilla.
Mutta tänään ei muille töille jaksanut ruveta vaan päivä jäi vähän tynkäiseksi, mutta onhan tässä tämä juhannuskin käsillä…