Porrastasannetta ja muuta mukavaa

Yllätys yllätys, tänään jatkettiin muurausta. Eli aamusta iskän kanssa työmaalle ja alakerran toiseksi ylin kierros loppuun ja palkkiharkkokerroksen aloitus. Säpäkästi tuntuu sekin syntyvän, mutta ehkä työläämpi on sitten se täyteenvalu 🙂

Harkot loppui sopivasti, tai sanotaanko että vaatii vähän taikka enemmän traktorointia joten siirryttiin porrastasanteen tekoon. Ideahan on että porrastasanne tulee kantavan väliseinän ja ulkoseinän väliin, ja nyt se on käyevä siihen tehdä kun ei tarvii erillisiä tartuntoja vaan sen saa tehdä lepääväksi seinien ”päälle”. Tasanteesta vaan töröttää sitten aika nivaskat tartuntoja varsinaisia askelmajuttuja varten niin ne voi tehdä erikseen.
Eli riipaistiin muotti kasalle ja siihen Elinakin jo kerkesi auttamaan. Voimiemme tunnossa raudoitettiin homma kuntoon ja vielä valettiinkin se samantien. Samoilla lälleillä valettiin myös kaikki talon ympärillä olevat pilarit mitkä ammotti tyhjyyttään, joten niitäkin voi taas korottaa kun siltä paikalta pistää. Illasta vielä vähän siirreltiin niitä harkkoja mutta sitten piti lähteä vähän kyläilemään joten homma jäi vähän kesken, mutta eipä tuo ihan tänään valmiiksi tulekaan…
Nyt onkin vuorossa taas kolme tiukkaa paperityöpäivää reissunpäällä mutta helatorstai ja perjantain vapaa jo häämöttää. Viikolla pitäisi keretä vähän tilailla tukiteräksiä yms. että saa pistää sitten hitsuut niitten osaltakin käyntiin…
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *