Palkin valua ja lisää seinää

Eilispäivänä valettiin ikkunaylityksien palkkiharkot umpeen. Tai ne mitä niitä oli tehtynä eli n. puolet. Saara oli ansiokkaasti apuna, kiitos siitä. Ja toki Elinakin Huomattavasti helpompaa tuommoinen palkkien valu kaksistaan kun ei tarvitse itse raahuta tellingiltä alas vaan saa keikkua rauhassa siellä kun betonin ja muun roinan syöttö pelaa. Yllättävän pieni homma ihan käsipelin korrobetonilla myllyttää ja valaa nuo palkit.

Rautaa niihin menee 4 x 10 mutta nekin on varsin helppo tukkia joukkoon kun ylitykset on aina suoria. Ihan viisaan näköisiä niistä tuli.
Tänään mentiin töitten jälkeen Elinan kanssa muuraamaan ja tehtiin päätyseinän ylityskerros. Siinäkin oli kolme aukkoa ja oma nysväyksensä niissä on. Ylityskiekkaa ei nyt sitten puutu kuin takaseinän verran joten siitä on hyvä huomenna jatkaa. Samalla vähän siirreltiin joutonamme harkkoja niin ovat hyvällä hollilla parille seuraavalle kiekalle.
Niin ja käytin sotaratsun katsastuksessa ja läpi meni ilman mitään huomautuksia. Ei se näköjään sammalkaan aina haittaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *