Iltapuhdetta

Työviikko on mukava resetoida lapiohommissa. Ja niitähän on aina tarjolla jokaisella raksalla 🙂 Käväisin tosiaan pikaisesti raksalla kun palailin työreissulta. Iskä oli askarrellut hienot tellingit ympäriinsä joista yltää tekemään ykköskerroksen loppuun. Samoin Pertti oli tuonut vähän lisäpiirroksia mm. rapuista.
Muuraamista en viitsinyt viritellä kun se on yksin nuin korkealla aika hankalaa eli tein käppihommia: Laitoin autotallin lattian alla vesipoutket ja kaapelit paikalleen ja lapioin kaivannon tukkoon. Eli nyt on kivempi kävellä päädyssäkin ja pääsee sadepäivinä vaikka askartelemaan autotallia sitten eteenpäin. Lisäksi vaihdoin Lopoon kesäkiekot kun ei kai enää lunta tule. Ja kamera sattui matkaan niin on vähän kuviakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *