Pikku askartelua

Koko viikko piti alkujaan mennä työreissulla mutta ei ihan mennytkään. Ja kun kerran Jykylässä olin, niin käytiin Elinan kanssa tekemässä vähän väliseiniä. Porrasaukon seinä alkaa olla tasanteen kohdalla eli pääsee sitä tekemään ja makkarin seinät on suunnilleen samalla mallilla.

Muurausretki oli optimoitu hyvin: Sade loppui just kun päästiin raksalle ja alkoi uudestaan kun oltiin ajettu hetki kotiinpäin. Elina soitteli myös Pertille muutamaa varmennusta parista asiasta ja Pertti lupasikin pyörähtää tontilla niitä ohmettelämässä. Pitää ihan vaan varmistaa pari raudoitusasiaa ja Pertiltä tulee myös tarkempi mittapiirros portaikosta tasannetta varten.

Itsehän en koko raksalla ole mutta isä tulee päiväksi siellä käymään kun tuo vähän puuta telineitä ja muotteja varten joten parempia asiantuntemushan siellä meidän puolelta on paikalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *