Hommat alulle

Oli hiukan taas maisema muuttunut viikossa. Lämpimät päivät oli tehneet temppunsa ja lumet olikin melkolailla sulaneet. Loman aluksi oli hyvä aloittaa keveästi nukkumalla myöhään ja illan venyttäminenkin oli rajoitettu kun piti illaksi jo keretä kokoustamaan. Oma aikansa meni taas kaivellessa haalareita naftaliinistä, mutta positiivisenä puolena sama John Deere -haalari mahtui edelleen päälle.

Saatiin kuitenkin Elinan kanssa kaikki muurausohjurit takaisin paikalleen. Vielä ne on vähän keveällä kiinnityksellä kun pitää melkein katsoa ne vaakaimella kauempaa kun vatupassi voi aina vähän heittää. Ja vaaituslaite oli Lopon kontissa eikä tietenkään mukana. Illankähmässä haettiin vielä valkea sotaratsu eli Lopo kotiin kun sille on nyt oma autopaikkakin. Talven seisotus ei kansanautoa ollut hetkauttanut vaan hienosti särähti motti tulille.

Huomenna joutuu valitettavasti vähän lomaa keskeyttää kun pitää mennä käymään pikaisella työreissulla, mutta keskiviikkona viimeistään sitten oikeille töille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *