Muottihommia

Ainakin sää oli viileää, mutta muuten ei. Iskä oli talkooapuna taas lauantain ja pyhäpäivän ja jälkeä tuli sn mukasesti. Lauantaina muurattiin autotalli niin pitkälle että ikkunaylityskerros alkoi ja sitä tehtiin pätkä. Homma jäi sitten siihen kun suunnittelija ei vielä ollut toimittanut ylityskuvia ja isojen ovien palkin mitoituksia.

Lauantaina siirryttiinkin sitten pitkästä aikaa talolle ja riipaistiin kantaville väliseinille anturamuotit samoin kuin takalle ja ruokailutilan tolpalle. Valu jäi sunnuntaille kun sementtiä ei ollut matkassa eikä eri keikkaa jaksa ajella rautakauppaan.

Illan iloksi kokeiltiin myös miten pilariharkkojen muuraus toimii. Tehtiin autotallin etusen tolpalle tartunta anturaan ja muurattiin pätkä tolppaa. Ihan hieno tuli ja lopuksi vielä valettiin korrobetonia tolppa täyteen. Jahka se siitä valmistuu niin en kyllä autolla kokeilisi että kaatuuko. Tulee nimittäin aika luja kun sisällä on 2 x 10 teräs ja korrobetoni semmoinen 15 cm halkaisijaltaan pötkylä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *