Pikkuhommia

Tänään kerkesin vain pikaisesti illalla tontille kun kotiuduin välillä Tampereelta. Kävin rappaamassa vähän sokkelia. Kaikki ulkotäyttöjä kun ei oikein viitsi tässävaiheessa tehdä (joutuisi purkamaan kaikki muurausohjurit) niin teen talon päätyyn ja taakse luiskat joita pitkin pääsee ihan talon viereen. Käytännössä siis rappausta muurausohjureiden väliin, patolevy ja salaojat paikalleen ja täyttöä.

No, tänään kerkesin vain rapata ja laittaa päätyyn salaojat. Sitten tulikin jo törkeän pimeä. Huomenna ei taas mitään kerkeäkään kun pitää mennä Helsingissä käväisemään. Tilailin tosin jo valmiiksi pari kuormaa soraa kun sitä mahtuu taas kippailemaan. 
Elisan talokaapelikin toimitettiin viimein. Ihan konkreettisesti kun tontille tuli kerä kuparia ja puhelinkaapleia. Eikä kestänyt kuin n. 3 kuukautta tilauksesta 🙂 Pitää sujutella kaapeli suojaputkeen kun jaksaa. Eipä tuonne nyt ihan näinä päivinä tartte ADSL:ää vielä siirtää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *