Harkot hupenee

Iskä oli vielä tänäänkin auttamassa. Hiukkasen syntyy jälkeä paremmin kun on oikeasti osaava kaveri paikalla eikä tarvitse yksin tai kaksin Elinan kanssa tumpeloida. 

Jatkettiin talon anturaharkkojen asettelua. Aamupäivällä haittiin Meltexiltä myös putkia: lämpökeskukselle menevä putki oli tullut ja se on helpompi pistää anturan ali tässä vaiheessa. Samalla laitettiin myös viemärin runkolinjan putket anturoiden alle, sekä varaukset sähkö ja telekaapeleille. 
Alkuillasta saatii talon anturaharkot yhtä 20 sentin pätkää vaille paikoilleen. Sähköä kun ei vielä ole niin ei voi tuota tehdä loppuun. Lisäksi mitottiin autotallin korkoja jo valmiiksi ja lopullista paikkaa. Siitä tulee niin iso hökötys että vaatinut vähän tuumimista. Myös korko askarruttaa kun ei jaksaisi kalliota louhia. 
Nyt kuitenkin saatiin lopullinen paikka kiinni, kuten myös korko. Kaivanto on vielä vähän pieni ja keskikakku liian korkea eli käytätän vielä kaivuria sitä vähän muotoilemassa…
Laitettiin vielä rautojen vääntölaite kiinni trukkilavaan ja kokeiltiin vääntää malliksi pari rautaa. Nitäkään ei saa lopullisesti paikalleen ennenkuin saadaan sähköt kytkettyä ja rälläköityä nurkkiin urat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *