Juhannushommia

Käytiin juhannuksena muun muassa kotikonnuilla ja saatiin konttikin valmiiksi. 4 euron investoinnilla (niin, ruuvit maksoi) saatiin aikaiseksi mellevä työmaakontti. Hyvää harjoittelua raksaamiseen 🙂 Alla muutama kuvajainen työn tiimellyksestä. Kyllä tuonne kelpaa työkalut varastoida. 

Ainiin, tälläviikolla tontilta nostetaan kannot joten saadaan viimein hommat omaltakin osalta käyntiin. Kaivuri tulee sitten meidän hommiin heinäkuun ekalla, viimeistään tokalla viikolla miten työmaaltaan kerkeää. Samalla kun kaivuri tulee niin tulee tontille myös soraa. Eli ihan aikataulussa ollaan ja saadaan kaivut sopivasti tehtyä ennenkuin ekat harkkokasat saapuu… 
Kuten alta kuvista näkyy oli kaikki kotijoukot hommissa mukana… 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *