Rahanmenoa ei voi estää…

Eilen sitten laitettiin nimet paperiin ja meille tulee Luja-kivitalo. Siihen päädyttiin pitkän pohdinnan jälkeen. Toivottavasti valinta osui oikeaan jos näissä asioissa nyt väärin voi valita. Lujalta meille tulee siis anturan muottiharkot, ulkoseinäharkot, väliseinäharkot, ontelot, ikkunat, kattoristikot ja tiilikate. Eli aika paljon matskua.
Tänään tuli postissa myös suunnittelutarveratkaisu kotiin asti ja valitusaika on siis alkanut. Lisäksi valittiin pääsuunnittelija jolta tulee myös lupakuvat 2 viikon sisällä ja sovittiin sähkösuunnittelijan kanssa sähkösuunnitelmista.
Maalaiskunnalla on kesällä pari ”sulkuviikkoa” heinäkuussa, eli idea ois saada lupapaperit sisään ennen 12.6:tta jotta luvan voisi saada ennen niitä. Suunnittelutarpeen valitusaikakin kerkeäää just sopivasti loppua… Periaatteessa näyttää että siihen kerettäis, mutta saapa nähä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *